搜索

[点读包] What A good Kitty 毛毛虫点读笔分页资源

one 发表于 2020-5-31 21:51:18 | 显示全部楼层 |阅读模式
What A good Kitty 毛毛虫点读笔分页资源5347 作者:one 帖子ID:249367

我有一只小猫。 她叫咪咪。 我喜欢吃。 她喜欢吃饭。 我们玩接球。 咪咪很狡猾。 她很难找到。 我用吞拿鱼欺骗她。 然后我抓住了咪咪。 她弄乱了我父亲的工作表。 戴说:“咪咪,你真糟糕!”她弄乱了我妈妈的床。 妈妈说:“糟糕,糟糕,咪咪!’哦! 咪咪麻烦很大。 她被赶出我家了! 然后,我去营救她。 我恳求爸爸,“请放开咪咪!” 终于,咪咪回来了。I have a kitty. She is called Mimi. I like to eat. She likes to eat. We play catch. Mimi is sly. She is hard to find. I trick her with tuna fish. Then I catch Mimi. She messes up my dad’s working sheet. Day says, “ Mimi, you’re bad!’ She messes up my mom’s bed. Mom says, “ Bad bad Mimi!’ Oh! Mimi is in a big trouble. She was kicked out of my house! Then, I went to rescue her. I begged my Dad, “ Let Mimi back, please!” Finally, Mimi was back.

aarh6 发表于 2020-6-1 10:39:33 | 显示全部楼层
不错,支持下
回复 点赞 踩你

1b9yn1 发表于 2020-6-2 12:45:53 | 显示全部楼层
不错,支持一个
回复 点赞 踩你

eddp8m_ 发表于 2020-6-2 14:37:07 | 显示全部楼层
Thanks for sharing!
回复 点赞 踩你

vqnj 发表于 2020-6-3 07:30:00 | 显示全部楼层
谢谢楼主的分享
回复 点赞 踩你

t9itmr8p 发表于 2020-6-3 14:41:19 | 显示全部楼层
不错,支持下
回复 点赞 踩你

bmyr9n 发表于 2020-6-15 02:34:03 | 显示全部楼层
感謝樓主分享。
回复 点赞 踩你

rpfe1w 发表于 2020-6-29 04:00:05 | 显示全部楼层
谢谢分享学习了
回复 点赞 踩你

eqx0ng5m 发表于 2020-6-30 15:40:01 | 显示全部楼层
谢谢分享学习了
回复 点赞 踩你

ikcc5rqn 发表于 2020-7-1 13:19:47 | 显示全部楼层
学习了感谢分享
回复 点赞 踩你