搜索

[儿童英文杂志] The Week Junior 2021年7月24日刊 英国青少年时事新闻杂志

思秋悟春 发表于 2021-8-6 17:19:43 | 显示全部楼层 |阅读模式
The Week Junior - 2021年7月24日刊 - 英国青少年时事新闻杂志
The Week Junior 2021年7月24日刊 英国青少年时事新闻杂志6235 作者:思秋悟春 帖子ID:262977

The Week Junior Magazine for Schools | Welcome
Broaden children’s knowledge of the world
The Week Junior is the current affairs magazine that children love to read. It helps children make sense of the world, provides context and clarity to complex issues, improves general knowledge and encourages discussion and debate.

楼主| 思秋悟春 发表于 2021-8-6 17:22:14 | 显示全部楼层
好资料不贵,回复相当于才花一个贝
回复 点赞 踩你

爱摸鱼的Charlie 发表于 2021-8-7 00:19:30 | 显示全部楼层
哇塞,谢谢层主分享资源
回复 点赞 踩你

wx_155f9359f3 发表于 2021-8-16 11:59:24 | 显示全部楼层
谢谢楼主分享资源
回复 点赞 踩你

okg6h7w 发表于 2021-8-6 17:19:44 | 显示全部楼层
辛苦了,谢谢分享
回复 点赞 踩你

pi3n2c 发表于 2021-8-6 17:22:14 | 显示全部楼层
谢谢楼主分享资源
回复 点赞 踩你

wx_57c2f5a25d 发表于 2021-8-6 18:07:51 | 显示全部楼层

谢谢楼主分享资源
回复 点赞 踩你

wx_f28ce13e0a 发表于 2021-8-7 09:42:38 | 显示全部楼层
辛苦了,谢谢分享
回复 点赞 踩你

specialelf 发表于 2021-8-10 08:31:06 | 显示全部楼层

辛苦了,谢谢分享
回复 点赞 踩你